Skip to main content

More right-solid
SHOW DETAILS
up-solid down-solid
eye
Title
Date Archived
Creator
Community Audio
audio
eye 207
favorite 0
comment 0
Sinqeriteti me allahun pjesa 1 - Shkelzen Salihu
Topics: islam, sinqeriteti, akide, bajrami
Community Audio
audio
eye 35
favorite 0
comment 0
Shkelzen Salihu - Sinqeriteti me allahun pjesa 1
Topics: sinqeriteti, islam, shkelzeni, bajrami
Community Video
Dec 26, 2012
movies
eye 127
favorite 0
comment 0
i varrosur per se gjalli
Topics: varr, vdekja, islam, ligjerat
Community Video
Nov 29, 2012
movies
eye 569
favorite 0
comment 0
Drejtësia
Topics: Drejtesi, bajrami
Community Video
movies
eye 350
favorite 0
comment 0
Ngjarjet nga Siria te cilat e lanë shejh Arifin pa fjalë
Topics: siri, bajrami, ramadani
Community Video
Nov 24, 2012
movies
eye 777
favorite 0
comment 0
Tani, tani ka ardhur koha e luftes
Topics: ligjerat, ramadani, bajrami
Community Video
Nov 21, 2012
movies
eye 505
favorite 0
comment 0
do te qendroje
Topics: ligjerat, bajrami
Community Video
Nov 18, 2012
movies
eye 868
favorite 0
comment 0
Merzitu per zemren tuaj
Topics: zemra, islam, bajrami
Community Audio
audio
eye 152
favorite 0
comment 0
zbatimi i premtimit ndaj njerezve - shkelzen salihu
Topic: zbatimi i premtimit ndaj njerezve - shkelzen salihu
Community Video
movies
eye 109
favorite 0
comment 0
Ãka ka bere Pejgamberi alejhi selam për neve?
Topics: pejgamberi, ligjerata, bajrami, ders
Community Texts
Sep 22, 2012
texts
eye 1,483
favorite 0
comment 0
Shejtani i Madh-Tuliq Halid
Topics: shijat, nusejrit, bektash, dervish
Community Audio
Sep 21, 2012
audio
eye 256
favorite 0
comment 0
HOXHALLARET E KEQINJE
Topics: HOXHALLAR, ISLAM, BAJRAMI, LIGJERATA
Community Audio
Sep 18, 2012
audio
eye 191
favorite 0
comment 0
RUAJUNI HOXHOLLAREVE TE KEQIJ - SHKELZEN SALIHU
Topics: DERS, ISLAM, HOXHOLLARE, BAJRAMI
Community Audio
Aug 31, 2012
audio
eye 196
favorite 0
comment 0
Pasojat e Mekateve
Topics: mekatet, ligjerat, bajrami, ngjarje
Community Audio
Aug 31, 2012
audio
eye 12
favorite 0
comment 0
zemren tuaj
Topics: zemren, ligjerat, bajrami
Community Audio
Aug 6, 2012
audio
eye 145
favorite 0
comment 0
Te perulurit ne Namaz - Shkelzen Salihu
Topics: ligjerat, namaz, bajrami
Community Video
Mar 15, 2012
movies
eye 27
favorite 0
comment 0
keshille
Topics: semra, keshille, ligjerat
Community Video
Mar 6, 2012
movies
eye 134
favorite 0
comment 0
shejh nebil Awadi
Topic: murxhiat
Iraq War: Non-English Language Videos
Jan 24, 2012
movies
eye 1,630
favorite 0
comment 0
mesim per degjim
Topics: ligjerat, mesim, kuran, bajrami
Iraq War: Non-English Language Videos
Jan 14, 2012
movies
eye 390
favorite 0
comment 0
per diten e gjykimit
Topics: vdekja, ringjallja, dita, gjykimit, bajrami
Iraq War: Non-English Language Videos
Jan 9, 2012
movies
eye 344
favorite 0
comment 0
ndodhit e fundit
Topics: ligjerat, bajrami, ndodhite, fundit, ngjarje, kijameti, shenjat
Iraq War: Non-English Language Videos
Jan 3, 2012
movies
eye 394
favorite 0
comment 0
disa dite
Topics: bajrami, ligjerat, kujtime, perjetime
Iraq War: Non-English Language Videos
Nov 28, 2011
movies
eye 250
favorite 0
comment 0
shejhu i egjiptit ben thirrje per ligj islamik
Topics: islam, egjipt, ligjerat, bajrami, ramadani
Iraq War: Non-English Language Videos
Nov 19, 2011
movies
eye 266
favorite 0
comment 0
Kundër përgjigje e shehut Mustaf Adeuia -Allahu e ruajt- ndaj kryetarit te Turqisë për orvatjet e tija për ta përhapur sistemin ateist - sekularist në vendet muslimane.
Topics: erdogan, islam, bajrami, ramadani, ligjerat
Iraq War: Non-English Language Videos
Nov 13, 2011
movies
eye 551
favorite 0
comment 0
Ndodhit e fundit - ligjerat nga Muhamed Hasani
Topics: ndodhit, kijameti, ligjerat, armagedon, bajrami, ramadani, ilahi
Iraq War: Non-English Language Videos
Sep 3, 2011
movies
eye 268
favorite 0
comment 0
ndihme per femijet e somalis
Topics: ndihm, femije, somali, islam, bajrami, adem, ramadani
Iraq War: Non-English Language Videos
Sep 3, 2011
movies
eye 163
favorite 0
comment 0
Ndihme per femijet e somalis
Topics: zemra, gur, islam, femije, somali, ndihme, b ajrami, adem, ramadani
Iraq War: Non-English Language Videos
Aug 31, 2011
movies
eye 717
favorite 0
comment 0
pyetje te ndryshme
Topics: pyetje, tema, aktuale, bajrami, ndryshme
Iraq War: Non-English Language Videos
Jul 16, 2011
movies
eye 921
favorite 0
comment 0
Tregimet e Pejgambereve
Topics: tregim, pejgamber, islam, ligjerat, musliman, derguar
Iraq War: Non-English Language Videos
Jul 2, 2011
movies
eye 293
favorite 0
comment 0
28. TREGIMET E PEJGAMBEREVE
Topics: TREGIME, ISLAM, LIGJERATA, HISTORI
Iraq War: Non-English Language Videos
Jun 29, 2011
audio
eye 232
favorite 0
comment 0
Zekerija Qazimi- Civilizimi në ISLAM
Topics: islam, civilizim, ligjerata, zekerija, qazimi, bajrami
Iraq War: Non-English Language Videos
movies
eye 132
favorite 0
comment 0
6 Film vizatimore
Topics: film, vizatimor, tregim, femije, islam
Iraq War: Non-English Language Videos
Jun 22, 2011
movies
eye 256
favorite 0
comment 0
27 Tregimi i Pejgambereve
Topics: islam, tregime, pejgamber, merjeme, ligjerata, histori
Iraq War: Non-English Language Videos
Jun 18, 2011
movies
eye 148
favorite 0
comment 0
filma vizatimor Me i miri prej juve eshte ai i cili...
Topics: film, vizatimor, tregime, certana, femije, islamik, edukat
Iraq War: Non-English Language Videos
movies
eye 119
favorite 0
comment 0
NUK LEJOHET QÃ DY SHOKÃ TÃ FLASIN FSHEHTAS KUR NÃ MESIN E TYRE GJENDET EDHE NJÃ SHOKÃ TJETÃR
Topics: FILM, VIZATIMOR, TREGIME, PERRALLA, ISLAM, FEMIJE
Iraq War: Non-English Language Videos
Jun 11, 2011
movies
eye 180
favorite 0
comment 0
film te animuar islamik per femije
Topics: animuar, film, vizatimor, certana, islam, moral
Iraq War: Non-English Language Videos
Jun 9, 2011
movies
eye 168
favorite 0
comment 0
film i animuar islamik
Topics: mysafir, luaj, femije, certani, vizatimor, islam
Iraq War: Non-English Language Videos
Jun 8, 2011
movies
eye 276
favorite 0
comment 0
edukat islame
Topics: edukat, femije, vizatimor, animues
Iraq War: Non-English Language Videos
Jun 6, 2011
movies
eye 247
favorite 0
comment 0
Tregimet e Pejgambereve
Topics: tregime, pejgamber, islam, bajrami
Iraq War: Non-English Language Videos
Jun 4, 2011
movies
eye 1,348
favorite 0
comment 0
kendim kurani
Topics: kuran, ligjerate, usame, osame, tregime
Iraq War: Non-English Language Videos
Jun 2, 2011
movies
eye 227
favorite 0
comment 0
25 Tregimet e pejgambereve
Topics: tregime, islam, pejgamber, bajrami, ligjerata
Iraq War: Non-English Language Videos
May 24, 2011
movies
eye 461
favorite 0
comment 0
24 Tregimi per Sulejmanin alejhiselam pjesa 1
Topics: islam, pejgamber, ligjerata, prishtin, davet, tregime
Iraq War: Non-English Language Videos
May 14, 2011
movies
eye 267
favorite 0
comment 0
23 tregimet e Pejgambereve
Topics: tregime, islam, kosova, maqedoni, shqiperi, ligjerata, zeqerija, balla, sadullah bajrami
Iraq War: Non-English Language Videos
movies
eye 465
favorite 0
comment 0
siri masaker mbi musliman
Topics: siri, demosntarat, islam, musliman
Iraq War: Non-English Language Videos
movies
eye 114
favorite 0
comment 0
regjimi sirian po bene masakra
Topics: siri, musliman, kosov, islam
Iraq War: Non-English Language Videos
Apr 24, 2011
movies
eye 463
favorite 0
comment 0
22 Tregimet e Pejgambereve
Topics: tregim, pejgamber, islam, kosov, maqedoni, shqiperi, sadullah, bajrami
Iraq War: Non-English Language Videos
Apr 16, 2011
movies
eye 261
favorite 0
comment 0
21 Tregimet e Pejgambereve
Topics: tregime, pejgamber, kosov, maqedoni, shqiperi, islam, ligjerat
Iraq War: Non-English Language Videos
Apr 3, 2011
movies
eye 468
favorite 0
comment 0
Zëri i te kuptuarit në shba-t
Topics: film, dokumentare, islam, kosove, shqiperi maqedoni
Iraq War: Non-English Language Videos
movies
eye 306
favorite 0
comment 0
20.Tregimi për Musain -alejhi selam- pejsa 4
Topics: tregime, islam, pejgamber, shqiperi, maqedoni, kosov
Debat për votimet ndërmjet Abdurrahim Balles dhe Ismail Bardhoshit pjesa 2
Topics: debat, votime, islam, shqiperi, kosov, maqedoni, parti, politik
Debat për votimet ndërmjet Abdurrahim Balles dhe Ismail Bardhoshit pjesa 1
Topics: debat, votime, islam, shqiperi, kosov, maqedoni, parti
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 12, 2011
movies
eye 285
favorite 0
comment 0
19 Tregimet e pejgambereve
Topics: tregime, pejgamber, islam, kosov, shqiperi, maqedoni, ligjerat
Zekerija Qazimi-Te kapurit per Librin e All-llahut dhe Sunnetin e Pejgamberit a.s. Pjesa e 1
Topics: islam, ligjerat, kosov, shqiperi, maqedoni, kuran, sunet, pejgamber
Zekerija Qazimi-Te kapurit per Librin e All-llahut dhe Sunnetin e Pejgamberit a.s. Pjesa e 1
Topics: kuran, sunet, Allahu, kosov, shqiperi, maqedoni, ligjerate, tregime
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 9, 2011
audio
eye 221
favorite 0
comment 0
shpjegimi sures munafikun
Topics: hipokrizija, kosov, shqiperi, islam
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 9, 2011
audio
eye 278
favorite 0
comment 0
qendrimi qe duhet te mbajme me munafiket
Topics: hipokrizia, kosova, shqiperi, islam
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 9, 2011
audio
eye 163
favorite 0
comment 0
munafiket ne suren en Nisa
Topics: hipokrizi, kosov, islam
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 9, 2011
audio
eye 151
favorite 0
comment 0
munafiket ne suren Bekareh
Topics: hipokrizija, kosova, islam
Iraq War: Non-English Language Videos
audio
eye 155
favorite 0
comment 0
munafiket ne suren Ali Imran dhe mendimi i keq per Alalhun
Topics: hipokrizia, islam, kosov
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 9, 2011
audio
eye 147
favorite 0
comment 0
munafiket ne fillimin e sures Bekareh
Topics: hipokrizia, kosov, islam
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 9, 2011
audio
eye 177
favorite 0
comment 0
munafiket dhe urrejtja e te vertetes
Topic: hipokrizia
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 9, 2011
audio
eye 224
favorite 0
comment 0
Munafiket dhe tolerime fetare
Topic: hipokrizia
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 9, 2011
audio
eye 154
favorite 0
comment 0
munafiket dhe tallja me fene
Topics: hipokrizi, kosov, islam
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 9, 2011
audio
eye 167
favorite 0
comment 0
munafiket dhe perkrahja e qafirave
Topics: islam, kosov, hipokrizi
Iraq War: Non-English Language Videos
audio
eye 112
favorite 0
comment 0
hipokrizia e parafundit cilesite e tyre shkurtimisht
Topics: kosov, hipokrizi, tregim
hipokrizia e parafundit cilesite e tyre shkurtimisht
Topics: hipokrizia, islam, kosov
Iraq War: Non-English Language Videos
audio
eye 173
favorite 0
comment 0
hipokrizia 10 ajete nga surja ali imran dhe Nisa
Topics: hipokrizia, islam, kosov
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 9, 2011
texts
eye 280
favorite 0
comment 0
njemesazhperqdoteri
Topic: njemesazhperqdoteri
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 9, 2011
texts
eye 260
favorite 0
comment 0
Nje mesazh per qdo te ri
Topics: mesazh, islam, rini
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 8, 2011
audio
eye 168
favorite 0
comment 0
Periudha e fillimit të torturave - Abdyl Fuga
Topics: ligjerat, islam, kosov, maqedoni
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 8, 2011
audio
eye 230
favorite 0
comment 0
genjeshtra nje nga cilesite e munfaikeve Abdurrahman Balla
Topics: munafiket, islam, kosov
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 7, 2011
movies
eye 94
favorite 0
comment 0
vellezerit e burgosur
Topics: burgosur, kosov, vellezer, islam, tregim
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 7, 2011
movies
eye 93
favorite 0
comment 0
per vellezerit e burgosur
Topics: kosov, burg, vellezer, tregim
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 6, 2011
movies
eye 278
favorite 0
comment 0
18 tregimet e pejgambereve
Topics: tregime, islam, pejgamber
Iraq War: Non-English Language Videos
Mar 4, 2011
movies
eye 94
favorite 0
comment 0
iburgosur pa faj
Topics: burgosur, kosov, amerik, islam, drejtesi
Iraq War: Non-English Language Videos
Feb 28, 2011
movies
eye 246
favorite 0
comment 0
tregimet e pejgambereve
Topics: tregime, islam, kosov, maqedoni, shqiperi
Iraq War: Non-English Language Videos
Feb 11, 2011
movies
eye 295
favorite 0
comment 0
16 Tregimet e Pejgambereve
Topics: tregime, pejgamber, islam
Iraq War: Non-English Language Videos
Feb 5, 2011
movies
eye 362
favorite 0
comment 0
15 tregimet e Pejgambereve
Topics: tregime, pejgamber, islam
Iraq War: Non-English Language Videos
Jan 22, 2011
movies
eye 296
favorite 0
comment 0
Tregimet e Pejgambereve pjesa e 14
Topics: tregime, islam
Iraq War: Non-English Language Videos
Dec 25, 2010
movies
eye 415
favorite 0
comment 0
Koleksion i Tregimeve te Pejgambereve
Topics: tregime, pejgamber, islam, ngjarje
Iraq War: Non-English Language Videos
Nov 23, 2010
movies
eye 543
favorite 0
comment 0
Tregimet e pejgambereve
Topics: tregime, pejgamber, islam